2013 - 2014. TANÉV

Körlevél

Kedves Szülők és Diákjaink! A következő tanév zökkenőmentes szervezése érdekében az alábbiak tudatosítását kérjük Önöktől.
A nyári szünidőben június 30-tól július 28-ig az iskola és az óvoda is zárva lesz. Ügyintézésre a gimnázium épületében augusztus 6-án, 13-án és 19-én, 8 - 12 óra között lesz lehetőség. A 2014/2015. tanév tankönyvellátásával kapcsolatban az alábbiak figyelembe vételét és teljesítését kérjük:

Keresztelő a 7.H osztályban

Iskolánkban a 2013/2014-es tanév végén Burján Apollónia 7.H osztályos tanuló került be az Egyház közösségébe. Mindig nagy öröm ez, de számunkra most különösen az volt, mivel osztálytársunk lett Isten gyermekévé.  A keresztelőt sok munka előzte meg: kiválasztottuk az olvasmányt, megírtuk a könyörgéseket, hangszeres próbákat tartottunk, amelyeken nagy szerepet játszott Csorba János tanár úr, és enni-, innivalókat hoztunk a szentmise utáni agapéra.

Köszönet az önzetlen felajánlásokért

Ezúton szeretném megköszönni a kedves szülőknek és diákjainknak, hogy önzetlen felajánlásaikkal, szeretetszolgálatukkal ebben a tanévben is csatlakoztak iskolánk karitatív tevékenységéhez, mellyel elsősorban a győri Lurkó Alapítványon keresztül támogattunk beteg gyermekeket, illetve a téti Elme Rehabilitációs Otthon lakóit.

„Csak arra vigyázok, amit értékesnek tartok...”

Legutóbb május 31-én vehettek részt a prohászkás kiskamaszok a Titkos küldetés és Ciklus-show programokon. Remekül sikerült ez a szombat, most a program után igen sok szülő is eljött, ami különösen nagy öröm volt. Néhány szülői visszajelzést szeretnénk itt közreadni, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy meghozzuk a kedvét és bátorságát az eljövendő ötödikes és hatodikos gyerekeknek és szüleiknek, és majd ők is eljöjjenek a következő ősszel vagy tavasszal.

Cifra szoba - megnyitó

Június 4. A nemzeti összetartozás napja.A győri Országzászlónál tartott megemlékezés után a Városháza aulájába egy csipetnyi Erdély költözött. Óvodásainkkal a néptáncosok fergeteges kalotaszegi műsora után egy mérai cifra-tiszta szobába csöppentünk, megcsodáltuk a gyönyörűen festett bútorokat, használati ...

Országos Diákolimpiai Döntő - Atlétika

Május 27-én rendezték Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban, a 2013-2014-es tanév diákolimpiai döntőjét atlétikából. Erdélyi Katinka iskolánk 7.h. osztályos tanulója a városi és a megyei versenyt megnyerve jutott el a döntőig. A IV. korcsoportos lányok 1500 méteres döntőjében, remek versenyzéssel az előkelő 2.helyet szerezte meg , mindössze fél századmásodperccel lemaradva az elsőtől. Gratulálunk! Pintérné Varga Eszter

Matematikai sikerek

Horváth Botond István 8.H osztályos tanuló a Zrinyi Ilona Matematikaversenyen országos 22. helyezést ért el, a Varga Tamás Matematikaversenyen országos 10. helyezett lett.
Gratulálunk! Felkészítő tanára: Tolnainé Török Ildikó
Drázsnyák Zsófia 8.H osztályos tanuló a 19. Országos Szorobánversenyen 7. helyezést ért el. Gratulálunk!

Oldalak