6.B osztály zánkai kirándulása

Élményekkel teli 3 napos kiránduláson vett részt a 6.b osztály Bokrosné Maschler Edit és Bokor Éva kíséretével 2019. május 13-15közt. Pályázat keretén belül nyílt lehetőség arra, hogy Zánkára mehetett az osztály.

Hétfőn korán indultunk vonattal, majd megérkezésünk után birtokba is vehettük a szállásunkat. Nagyon szép házban kaptunk szobákat. Az ott töltött időben rengeteg program közül választhattunk. Megtekintettünk kutyabemutatót, fizikai kísérleteket, amelyek otthon megtalálható eszközök felhasználásával adott betekintést a fizika érdekes világába. Részt vettünk csapatépítő játékon, ahol az együttműködés segítette a sikeres feladatmegoldást. Volt szablyaharc és lézerharc. Mindenki készített valami kis ajándékot is, amikor a kézműves foglalkozáson részt vettünk. Ezen karkötőket lehetett készíteni különféle alapanyagokból, illetve decopage módszerrel nyakláncot csináltunk. Akadt olyan alkalom is, amikor választani lehetett a programokból Ilyen volt a karaoke és a társasjátékok. A természet világából is kaptunk egy kis ízelítőt a Bogár Show elnevezésű programon. Ekkor többen bátorságukat is megmutathatták, hiszen lehetőség volt ezeket a bogarakat megfogni, a másiknak továbbadni. Sok-sok lehetőség és program az osztályközösségnek is jót tett.

Szerdán délelőtt már indultunk haza vonattal. Bár az időjárás nem volt túl kellemes, rengeteg élménnyel gazdagodva térünk haza.

Bokor Éva

 

Kategória: