7.H osztály gólya napja

A 7.H. osztályosok gólyatáborát 2019.08.22-én szervezte meg nekünk az osztályfőnökünk, Niederland Zsófia tanárnő, aki segítségül hívta a DÖK néhány tagját. Nagy izgalommal és várakozással vártuk ezt a napot. Mindannyian kíváncsiak voltunk osztálytársainkra, mert az elkövetkezendő 6 évünk meghatározó eseményeit együtt fogjuk eltölteni. Hisz még az is megtörténhet, hogy itt találjuk meg az életre szóló barátságokat, amelyek végig kísérnek utunk során.

Érkezésünk után néhány ismerkedős játékkal indítottunk. Először pókhálót szőttünk társaink köré, majd utána ki is bogoztuk egymást, ez segítette azt, hogy megismerjük mindannyiunk nevét. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben tudtuk teljesíteni a feladatainkat, bizalommal fordultunk a másik irányába. Az ismerkedés után egy párkereső játékkal folytattuk programunkat, melyhez szükségünk volt jó hallásunkra és humorérzékünkre. Természetesen nem maradhatott ki a tanulási folyamat sem a Prohászka kvíz keretein belül, erre is volt lehetőségünk. Csapatokra lettünk osztva és az iskoláról, iskolával kapcsolatos dolgokról, tanárokról kellett kérdésekre válaszolnunk. Úgy futkostunk a két épület között, mint a kis hangyák a hangyabolyban, a jó válaszok reményében. A következő feladatnál kis csapatunkkal már nem az iskola falain belül maradtunk, hanem kimentünk a városba és ott különféle feladatokat kellett megoldanunk. A legizgalmasabb kihívásunk, egy híres ember keresése volt és bizonyítékul egy közös fotót készítettünk vele. Utunk folyamán ki kellett találnunk egy csapat nevet és egy csapatkiáltást, melyet vissza érkezésünk után a többiek előtt elő kellett adnunk. ( elfogultság nélkül írhatom hogy a mi csapatunk volt a legügyesebb és legkreatívabb) Jó hangulatban és tartalmasan szaladt el ez a pár óra, amit együtt tölthettünk.

Megbizonyosodhattunk arról, hogy egy nagyon jó osztály leszünk és kaptunk egy kedves osztályfőnököt, aki az érettségiig támaszunk lesz.


Zimonyi Dóra
7H
 
Kategória: