Báli felhívás!

Kedves Szülőtársaink! Immáron hagyományosnak számító jótékonysági bálunkat - az intézmény vezetősége, óvónői és tanárai támogatásával - idén is megrendezzük. Reméljük ismét egy jó hangulatú estét tudunk közösen eltölteni, ahol az est teljes bevételét az intézmény céljaira ajánljuk fel.

A jótékonysági bál időpontja: 2013. január 19 szombat
A jótékonysági bál helye: A Prohászka Gimnázium aulája
Tervezett programjaink: - svédasztalos-hidegtálas vacsora
  - élőzene, tánc
  - tombola
  - meglepetés produkció
Belépőjegy ára: 5.000 Ft
Támogatójegy ára: 2.000 Ft

A belépőjegy magában foglalja a svédasztalos vacsorát és az üdvözlő italt. A további italfogyasztáshoz büfé fog a rendelkezésetekre állni. Süteményt, ropogtatnivalót vagy sajttálat szívesen fogadunk. Ha szívesen támogatnátok céljainkat, de a bálra nem tudtok eljönni, 2000Ft-ért lehetőség van támogatói jegy(ek) vásárlására.

A tombolát idén is a szülők által felajánlott ajándéktárgyakból tervezzük megtartani. A jó cél érdekében tett nemes felajánlásotokat (csomagot) a gimnázium portáján gyűjtjük, valamint a bálra érkezéskor a helyszínen is szívesen fogadjuk.

Az újév első hetében a gyermekek segítségével egy részletes meghívót küldünk, melyben pontosítjuk a jelentkezés módját, és minden a bálhoz kapcsolódó információt. Ha valakinek addig is kérdése lenne a bállal kapcsolatban vagy jelentkezni szeretne, ezt a prohaszkabal2013@gmail.com e-mail címen megteheti.

Az ünnepekre mindenkinek áldott, békés karácsonyt és boldog újesztendőt kívánunk !

Győr, 2012. december 20.

Köszönettel a Szervezők

Mellékletek: