Cseszneken járt a 10.N osztály

A 10. N osztály 2017. május 13-14-én a Csesznek mellett lévő Kisbükk majorhoz látogatott osztálykirándulás keretében.
A kirándulás bővelkedett jobbnál jobb és izgalmasabbnál izgalmasabb történésekben: hatalmas túrák, mászások, érdekes fejtörők, izgalmas terepek. Mindenkit lenyűgözött a gyönyörű táj (Kőmosó szurdok, a cseszneki vár, a környező erdő), valamint hatalmas élményt jelentett a majorhoz tatozó állatok gondozása, a kecskefejés, a lovaglás, érdekességnek számított a láma, és a csincsilla.
Az esti tábortűz, a zenehallgatás és a beszélgetések mindenki szívét melengették. Hihetetlenül jó program volt az éjjeli túrázás a túravezetőkkel, fantasztikus volt az éjjeli erdő hangulata, a különböző feladatok teljesítése nem csak a kihívást, de az egymáshoz tartozást, a bizalom erősítését, a csapatépítést is segítette.

A kirándulás második napja is élményekben gazdag volt, úgy mint a 2017-es Falusi Olimpia, amelynek során két csapatra oszlott az osztály, „Jakuzák” és „Julik” csapatára, érdekes és vicces feladatokkal (hordógurítás, lovaskocsi húzás, íjászat) még jobban összekovácsolódott a csapat. A csatát a „Jakuzák” nyerték, akik megkapták a „Legnagyobb parasztok” címet is. A fájdalmas búcsú és a kirándulás befejezte előtt még egy utolsó túrahelyként egy kisebb tóhoz látogatott az osztály, ahol kipróbálhattuk az evezést is.
Külön köszönet illeti a felejthetetlen, élménydús, vidám hangulatú csapatépítő osztálykirándulás megszervezéséért osztályfőnökünket.


Horváth Dorina
10.N osztály

 
Kategória: