Diákolimpia - Atlétika versenyek

Április és május az atlétikáról szól! Számtalan verseny, városi, megyei és országos döntők!

Április végén tartották az összetett bajnokság versenyeit! II. korcsoportos csapatunk remekül szerepelt, és a 3. helyet szerezte meg a csapatok közötti versenyben. A csapat tagjai: Lukács Zelma, Takács Maja - 3.B., Fekete Panna, Pintér Regina - 4.B., Reiner Lili, Sztanity Róza - 5.B.
Az összetett egyéni versenyben Angyaláti Ábel, 4.B. osztályos tanuló 2. helyezést ért el! Ők voltak a dobogósok, de a többi csapat is szépen helyt állt!

Májusban már a gimnazistáké volt a főszerep!  A 8.H. osztályból Csonka Rozi 100 méteren indult és egyéni csúcsot futott. Kováts Ágoston pedig megnyerte az 1500 méteres síkfutást. A 4x100 méteres lány váltó, melyben 9, 10, 11. évfolyamos tanulók  futottak a 2. helyen végzett. A váltó tagjai: Szakács Júlia – 9.H., Salamon Krisztina – 10.H., Szakács Adél, Erdélyi Katinka – 11.H. Szakács Adél 200 méteres síkfutásban indult és a dobogó 3. fokára állhatott fel végül. Erdélyi Katinka 800 méteren és 1500 méteren is nyert, és időeredménye alapján képviselheti iskolánkat az országos döntőn!


Gratulálunk a versenyzőknek!