Diákolimpia - Mezei Futóbajnokság

Március végén rendezték meg az Aranyparton a mezei  futóbajnokság városi és megyei versenyeit! Iskolánk diákjai remekül szerepeltek, a megyei döntőről 4 csapatunk és két egyéni versenyzőnk is az országos döntőbe jutott!

A legkisebbek között a városi versenyen első helyen végzett Gottwald Ábel 2.B osztályos tanuló. A II. korcsoportos lányok városi versenyén Pintér Regina a 4.B-ből ezüst érmet szerzett, és csapatban, társaival együtt a városin 2. helyezést, a megyei 3. helyezést értek el! A csapat további tagjai: Vörös Júlia 4.A., Pápai Regina, Takács Maja 3.B., Reiner Lili 5.B.

A III. korcsoportos lányok a városi fordulót megnyerték, és egy hét múlva a megyei versenyen is bronzérmet szereztek! A csapat tagjai: Kriston Bernadett 6.A., Pintér Dorottya 6.B., Póczik Dorka és Rácz Dorina 5.B., a városi versenyen a csapat tagja volt még Petőcz Dalma 6.A.

A III.korcsoportos fiúk versenyében Józsa Márk egyéniben is remekelt, a városin ezüst érmet, a megyei versenyen bronz érmet szerzett!  A csapat megnyerte a városi és a megyei versenyt is, így képviselik iskolánkat az országos döntőn!  A csapat tagjai: Józsa Márk 6.A., Sári Marcell, Pózvai Olivér, Galló Ákos 6.B., Kurczina Máté 5.B.

A IV. korcsoportos  lányok a városi versenyen ezüst érmet szereztek, a megyein a 4. helyen végeztek, a Rákosfalvy Lujza 7.H., Fazekas Fanni, Csonka Rozi, Tatai Lilla, Vida Zsófi 8.H., összeállításban. Ebben a korosztályban a fiúk is szép  eredményeket értek el, Kováts Ágoston egyéniben a városin 3. lett, csapatban mind a két versenyen ezüst érmet nyertek, és ők is utazhatnak az országos döntőre. A csapat tagja volt még:  J. Nagy Huba, Takács Noé, Szédelyi Bendegúz és a városi versenyen Lengyel Barnabás.

Az V.korcsoportban a lányok csapata  ezüst érmet szerzett a megyein, és továbbjutottak az országos versenyre. A csapat tagjai: Bugár Ivett, Csernák Csenge, Somogyi Dalma, Salamon Krisztina, 10. osztályos tanulók.

A VI. korcsoportban, Erdélyi Katinka magabiztosan nyerte a megyei selejtezőt, Ő egyéniben képviseli iskolánkat a következő fordulón.

Április 17-én Gödöllőn rendezik az országos döntőt. Gratulálunk az eredményekhez és további sikereket kívánunk!