Farsang - 2013.

Idén végzős fejjel vehettem részt a farsangon. Nem kellett aggódni az előadás, s az előkészületek miatt. Őszintén szólva semmi miatt nem kellett izgulnom.
A programok az osztályok előadásaival kezdődtek, különböző országokat kellett bemutatniuk. Érdekesek és változatosak voltak a produkciók.
Sajnos, volt olyan bemutatás is, amit nem nagyon értettem, s nem jöttem rá később sem, mire akartak célozni, illetve, hogy mi volt a története az adott előadásnak. Izgalmasnak gondoltam az iskolai kvízt. Olyan kérdéseket tettek fel a játék során, amikre így „öreg” fejjel nem tudtam volna rávágni a helyes választ. Ezután a tombola következett. Értékes és egyben aranyos nyereményeket lehetett nyerni. Személy szerint nekem háromszor volt szerencsém .
Természetesen a büfé ismét remekelt. Finomabbnál finomabb sütemények és szendvicsek, illetve koktélok várták az éhes diáksereget.
Az est érdekességének számított a lézer-show. A füst a zenével és a lézerrel egyesült és hihetetlen látványt nyújtott. A farsang végén, pedig Kalász Kristóf szórakoztatta az ott maradt diákokat. Táncbemutatót tartott színes gömbökkel.

Örömmel tölt el, hogy az utolsó évemben is ilyen fantasztikus farsangon vehettem részt.

Pihokker Zsófia
12/HN.

Kategória: