Farsang az alsó tagozaton

Hagyományinkhoz híven idén is megrendeztük az alsósok farsangi mulatságát az iskolában.
A délután egy rövid műsorral kezdődött, melyet a 3.A osztály tanulói adtak elő. Télűző versekkel, dalokkal, a régi bálok hangulatát felidéző táncokkal kedveskedtek nekünk. Végül pedig a bál hercegének és párjának az „engedélyével” megkezdődött a vigadalom.

Minden gyermek és tanító néni lelkesen készült erre a nagy napra. Roppant érdekes, vicces, ötletes jelmezekkel találkozhattunk. A kisdiákok megcsodálták egymás öltözékét és elmesélték a hozzá kapcsolódó történeteiket, majd sütizéssel és tánccal folytatódott a bál. János bácsi szolgáltatta a talpalávaló zenét. Köszönjük neki! Öröm volt látni, hogy milyen jókedvűen ropták együtt a táncot kicsik és nagyok. Igaz a gyermekek jobban bírták, mint a tanító nénik. A délután záró eseménye a tombolázás volt. A tombola szelvények kihúzását így lehet jellemezni: feszült percek, hatalmas tapsvihar, ujjongás, csillogó szempárok, boldog arcok.
A szülők rengeteg finom süteménnyel, szörppel, valamint apró ajándékokkal járultak hozzá a bál sikeréhez, melyet ezúton is hálásan köszönünk.

Hamar elrepültek a percek, gyorsan eltelt a délután. Jó volt együtt lenni, kicsit a hétköznapok gondjait félretéve, önfeledten szórakozni, játszani, kacagni és sok-sok vidám gyermekmosolyt látni.
Remélem mindenkinek sikerült töltekezni és élményekkel gazdagodni, melyekre sokáig emlékezni fog!
 
Kategória: