Felhívás zeneiskolai felvételre

Tisztelt szülők, kedves leendő növendékek!
A Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium felvételt hirdet zeneiskolai tagozatra a 2020/21-es tanévre. Idén a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletet figyelembe véve személyes meghallgatást nem tartunk!


Jelentkezni lehet előkészítő évfolyamra 8 éves (ált. isk. 2. osztályos) kortól, és a következő szakokra (zenei előképzettség esetén) min. 9 éves, ált. isk. 3. osztályos kortól: zongora, orgona, ének, hegedű, cselló, nagybőgő, furulya, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon, fagott, kürt, trombita, harsona, tuba, ütőhangszerek, gitár, hárfa.

A jelentkezés elektronikusan történik a www.gyorikonzi.hu honlapról letölthető űrlap kitöltésével és visszaküldésével. A jelentkezési lapon hiánytalanul küldött adatok egyben a zeneiskolánkba való beiratkozást is jelentik az előképző osztályba. Hangszeres jelentkezés esetén, a jelentkezés után küldünk értesítést, hogy van-e szabad kapacitás az óhajtott tanszakon.
(A térítési, ill. tandíjat a későbbiekben meghatározott módon és időpontig kell befizetni.)


Beküldési határidő: 2020. május 24.

A beküldés módja: elektronikusan a richterzeneiskola@gmail.com címre. (Word-ben kitöltve, vagy kinyomtatva, nyomtatott nagybetűkkel kitöltve, scannelve.)
Sok szeretettel várunk Mindenkit, aki zenét szeretne tanulni!

Jelentkezési (beiratkozási) lap letölthető új tanulók esetében: ITT

 
Kategória: