Fergeteges gólyabál a Prohászkában

A 2014/2015-ös tanévben gimnáziumunk történetében először került megrendezésre gólyabál, amelyet a 8.H és a 10. osztály szervezett az újonnan érkezett 7-es és 9-es diákok részére.

A rendezvény elején kerültek sorra a játékos megmérettetések. Sokan szerencsések voltak, de néhányan pórul jártak. Az ifjú gólyák többé-kevésbé sikeresen teljesítették a rájuk szabott feladatokat, így a hagyományos gólyaeskü letétele után ünnepélyesen prohászkás diákokká avattuk őket.
Ezen események után mindenki kellőképpen ellazulhatott, mert következett a tánc, amihez a zenei aláfestést Csorba János tanár úr és zenekara biztosította. Mindeközben zajlott a sütiverseny, amelyen a már előzőleg felkért zsűritagok kiválasztották a diákok által készített sütemények közül a legfinomabbat. Az este folyamán az éhes diákok számára ezen édességek mellett büfé kínálta szendvicseit és teáit.

A bál végén következett a gólyakirály és gólyakirálynő-választás. A gólyák felvonulása után szavazhatott a közönség, ami alapján Kósa Ramóna lett a gólyakirálynő, a gólyakirály pedig Szédelyi Tamás Bence.

A bálon mindenki remekül szórakozott, és utána rengeteg pozitív vissza jelzés érkezett hozzánk. Reméljük hagyományt teremtettünk, és minden évben megrendezésre kerül majd eme esemény.

Gróz Katalin 9. osztály
Végh Bence 8.H osztály

Kategória: