FIGYELEM! EBÉDBEFIZETÉS

Tisztelt Szülők! A 2019/2020-as tanévben megváltozott az ebédrendelés és ebédbefizetés menete.
A mellékelt számla alapján UTALÁSSAL kérjük a szeptemberi étkezés árát kiegyenlíteni.
A számlaszám: Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda
CIB Bank 10702129-18526358-51300009

A közlemény rovatban a gyermek nevét és osztályát tüntessék fel. Kérjük, hogy pontosan annyit utaljanak, amennyi a számlán szerepel, NE kerekítsenek. Testvérek esetén a befizetéseket külön-külön kérjük utalni!
Az utalás határideje 2019. október 18.

FONTOS!+

Az októberi és novemberi étkezés árának kiegyenlítése hasonló módon fog történni, viszont NOVEMBERTŐL bevezetésre kerül az E-MENZA rendszer, amelynek lényege, hogy a szülők egy internetes felületen intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését és lemondását; előre megnézhetik az étlapot.

A november 15-én megnyíló felületre, melynek elérhetősége: https://prohaszka-gyor.e-menza.hu
előzetes regisztráció után – otthonról, a munkahelyről, vagy bármilyen egyéb internet hozzáféréssel rendelkező helyről lehet bejelentkezni. Nincs szükség külön program telepítésére: a felület használatához csupán böngészőprogram kell (pl. Chrome, Firefox vagy Edge), vagy akár egy „okostelefonról” is elérhető.

Kérjük, hogy a DECEMBERI ebéd, napközi rendeléseket 2019. november 15-29. között már az E-MENZA rendszerben adják le. Részletes tájékoztatást a rendszer használatáról az intézmény honlapján olvashatnak.

Nagy Csaba
intézményvezető