Gólyabál

2018. április 6-án pénteken rendeztük meg az ősszel elmaradt bált, amelyet a 8.H és a 10.N osztályok szerveztek.

Belépéskor az érkező gólyalányok sminkjét szakértő tizedikesek távolították el, míg a gólyafiúk arcát fekete festéssel ékesítették.

A hangulatosan feldíszített aulában a gólya osztályok műsoraival indult a program, majd a kvízkérdésekre kellett (volna) jó válaszokat adni. Ezután a tornateremben megkezdődött a disco, amelyet több alkalommal váratlan feladatok elvégzése miatt megszakítottunk (tejszínhab nyalás, az osztályok körbetekerése fóliával, összegabalyodós játék, tánc).

A mindenki örömére ingyenes büfében közben szépen fogytak a finom sütemények, pogácsák, palacsinták, üdítők, ásványvizek.

A tombolán tanárok felajánlásait (pl. kis ötös, mentesség felelet alól, egy jeggyel jobb, stb.) sorsoltuk ki, majd következett az eredményhirdetés. Sajnos egyik gólyaosztály sem nyert, nem érték el a szükséges ponthatárt, így még nekik kell majd tortákkal, nutellával engesztelni az öregdiákokat.

A Gólyaeskü pontjait hangos „Esküszünk” felkiáltásokkal vették tudomásul a nemes madarak. Zárásig fergeteges hangulat uralkodott, jó zenékre táncolt a társaság.

foto: Furino Francesca, Simon Péter
Kategória: