Gólyanapok

Augusztus utolsó hetében iskolánk új osztályai számára gólyanapokat tartottunk, amelyek egymás megismerésén túl felhőtlen, boldog pillanatokat tartogattak új közösségeink számára. Az osztályfőnököket a diákönkormányzat tagjai segítették a program szervezésében és lebonyolításában, munkájuk gyümölcseként az új osztályok örömteli részvételében, lelkesedésében gyönyörködhettek.

A programok között szerepeltek ismerkedős- és ügyességi csapatjátékok, iskolafelfedező kvízjáték, tánckoreográfia összeállítása, versírás. A nagyobb diákok szellemi- és műveltségi vetélkedőn mérhették össze tudásukat, kreativitásukat gólya-jelmez készítésével csillogtathatták meg. A kisebbek a városfelfedező csapatjáték során sok érdekességet tudhattak meg Győr városáról, többek között felfedezhették, hogy a kismegyeri győztes csata után mit hajított ki Napóleon a Király utcai Napóleon-ház ablakán.

A különféle programok megkoronázásaként mindhárom osztály ellátogatott a Püspökvár toronykilátójába, ahonnan megcsodálhatták a gyönyörű városi panorámát. Ezúton is köszönjük a Szent László Látogatóközpont támogatását!

Diákjaink és osztályfőnökeik sok élménnyel gazdagodhattak a gólyanapokon, új közösségeink így egymást kicsit jobban megismerve, összekovácsolódva kezdhették gimnáziumi éveiket.

Czéhné Zilahi-Szabó Judit, Ács Miklósné, Vidáné Zalka Klára
osztályfőnökök
 
Kategória: