Kedves prohászkás Szülők, diákjaink és Óvodásaink!

Jézus maga mondja nekünk: „Úgy világítson a ti világosságotok az emberek előtt, hogy látva jótetteiteket magasztalják mennyei Atyátokat!”

Az idei farsangi időben ismét szeretetszolgálatra hívom kedves Mindnyájukat.
2019. február 27-én, szerdán szokásos kórházi látogatásunkra indulunk gimnazista diákjainkkal, hogy elvigyük Krisztus derűjét és békéjét beteg és rászoruló embertársainknak. Mindannyian érezzük, így tél derekán talán még inkább, hogy szükségünk van a Fényre, hogy lételemünk a Remény. Ha van Hit és Szeretet a szívünkben, akkor a Fény is megszületik bennünk, és képes még a dermedt világot is felmelegíteni. Ehhez az úthoz kérem ismét, ahogy sok-sok éve minden évben, az Önök segítségét kedves Szülők és a Ti hozzájárulásotokat kedves diákok.

Kérem, hogy akinek lehetősége, készsége van, segítse szeretetszolgálatunkat. Osztható édességet, csokoládét, süteményt, könyvet, színezőt és színes ceruzát, játékot, kézműves foglalkozásokhoz kelléket, esetleg kinőtt és feleslegessé vált jelmezt, lufit és bármilyen ötletet szívesen fogadunk, mely ezt a nemes és szép ügyet szolgálja. Ezúttal is meglátogatjuk az ápolási osztályok idős lakóit, a téti otthon és a győri kórház gyermekosztályainak betegeit.
A süteményeket és minden felajánlást legkésőbb február 27. szerda reggel 8 óráig várjuk a gimnázium portáján eddigi szokásainkhoz híven.

Kívánom minden kedves szülőnek és diáknak, hogy szeretetük és áldozatuk nyomán a Fény, az Isteni Fényesség sugározza be életüket és szeretteik életét.

Horváth-Hutás Rita
tanárnő