Kedves Szülők, Diákjaink és Óvodásaink!

„A derű az élők halhatatlansága.”  Ernest Hemingway

A farsangi idő közeledtén ismét szeretetszolgálatra hívom kedves Mindnyájukat.
A derű, a mosoly segít feledtetni a bút, a szenvedést. Arra buzdít minket, hogy meglássuk, van kiút, minden gondra létezik megoldás. Abban segít, hogy észre tudjuk venni, nem vagyunk egyedül, hiszen a minket oly nagyon szerető Isten minden nap küld felénk jeleket, embereket, bennünket, hogy fényt vigyünk egymás életébe.  Arra készülünk most is diákjaimmal, hogy elvigyük ezt a világosságot olyan emberekhez, akik életében most ez csak pislákolóan látszik, vagy talán nem is észrevehetően. Ehhez az úthoz kérem ismét, ahogy sok-sok éve már az Önök segítségét kedves Szülők és a Ti hozzájárulásotokat is kedves gyerekek.

Diákjaimmal február 24-én, egy hétfői napon reggel 8 órakor indulunk el, hogy szeretetünk szétosztásával gazdagodjon a Föld, távolodjon a bú, és töltekezzünk ezzel mi magunk is.
Kérem, hogy akinek lehetősége, készsége van, segítse szeretetszolgálatunkat. Osztható édességet, csokoládét, süteményt, könyvet, színezőt és színes ceruzát, játékot, kézműves foglalkozásokhoz kelléket, esetleg kinőtt és már megunt jelmezt, lufit és bármilyen ötletet szívesen fogadunk, mely ezt a nemes és szép ügyet szolgálja. Ezúttal is meglátogatjuk az ápolási osztályok idős lakóit, a téti otthont és a győri kórház gyermekosztályainak kis betegeit.

A felajánlásokat a szokásos módon a gimnázium portáján várjuk február 24-én reggel 8 óráig.

Horváth-Hutás Rita
tanárnő