KÖSZÖNET!

Kedves Prohászkás Szülők és Diákok! Szeretném ezúton kifejezni hálámat és köszönetemet azokért a felajánlásokért és szeretetküldeményekért, melyeket a kórházakat járva adhattunk át beteg embertársainknak. A győri kórházi osztályokon is sok élményben gazdagodhattak diákjaink, de most talán a téti intézet látogatása érintette meg őket mélyebben. Megtapasztalni, hogy van nálad gyengébb ember is, aki szeretetre vár, lehet, hogy épp a Te szeretetedre, hogy az egészség micsoda nagy ajándék, s hogy mennyire hajlamos vagy megfeledkezni róla, hálát adni érte…

A kilencedikes diákok - a 9.N osztályból  Kozma Boglárka, Komjáti Anna, Kaczor Marianna, Kiss Alice Rita, Ábrahám Rita, Pőcze Krisztina, Sebestyén Fruzsina, a 9. H osztályból Lehel Vanda - vidám verses húsvéti köszöntőjét most is nagy taps fogadta mindhárom helyszínen. Nagy öröm volt a sok színesceruza,  édesség, sütemény, a sok játék. A téti intézetben a díszpárnák, a csodás szobanövények, képek is igen jó helyre kerültek.

Mivel a téti intézetben közel száz beteg ember él, folytatnánk a gyűjtést.
Június 2. és 6. között várjuk még ötleteiket, felajánlásaikat, melyekkel szebbé tudnánk varázsolni az otthont és élhetőbbé az ott lakók mindennapjait. Az adományokat a gimnázium portáján szíveskedjenek majd leadni.

S végül áldott húsvétot kívánok Mindannyiuknak, töltse be szívüket a Feltámadás öröme!

Horváth-Hutás Rita
tanárnő