Köszönet a Szülőknek

Kedves Szülők! Hálásan köszönöm valamennyi kis kórházi beteg gyermek és szüleik nevében, hogy szeretetadományaikkal örömöt vihettünk a gyermekosztály lakóinak.
Verseltünk, énekeltünk, hívogattuk a tavaszt… S bízunk benne, hogy ideér!
Krisztus feltámadt! Valóban feltámadt!
Áldott húsvétot kívánok szeretettel és Ünnepet szeretteik körében. (Horváth – Hutás Rita)

Húsvét a gyermekosztályon
2013.03.25-én a 9. évfolyamban tanulók közül néhány szerencsés diák a győri kórház gyermekosztályán látogathatta meg a beteg apróságokat. Moscoso Angelika, Kun Fanni, Markovics Fanni, Horváth Éva, Gráf Miklós, Nagy Roland és jómagam, Mészáros Zsófi lettünk a kiválasztottak.
Az osztályon persze nem csak kis gyerekek voltak, olyan beteggel is találkoztunk, aki jóval idősebb volt nálunk. De az apróbbak jobban örültek, mivel a húsvéti nyuszi is megjelent köreinkben, hogy egy kis boldogságot vigyen a gyerekek életébe. Vittünk magunkkal ajándékokat is, süteményt és játékokat, csokit, aminek a nagyobbak is örültek. Verseltünk is, énekeltünk, ahogy csak szívünkből kitelt!!!
Az osztályon nagy sok betegséggel találkoztunk, de a húsvéti nyuszink láttán még az aggódó szülőknek is mosoly jelent meg az arcán. A gyerekek között néhányan a sportban szerezték a sérülést, például volt egy fiú, akinek a focikapu esett a kezére. A vidám kicsik között pedig egy kisfiú nyirokcsomó duzzanattal küzdött.
Később miután beszélgettünk és játszottunk velük, átmentünk a pszichiátriára. Bementünk az osztályra, és néhány verset ott is elszavaltunk. A legtöbbjükön ott ránézésre nem lehetett volna megmondani, miért került oda.
Köszönjük Betti néninek, és az egész Lurkó alapítványnak és természetesen Rita néninek, hogy ebben az élményben részünk lehetett .

Mészáros Zsófia
9.N osztályos tanuló