Krúdy Kreatív Verseny

Kifejezetten színvonalas angol versenyen vehettek részt tanulóink a Krúdy iskolában. A verseny lehetőséget biztosított írásbeli és szóbeli megmérettetésre is. Az írásbeli fordulón Varga Viola 12. osztályos tanulónk (felkészítő tanár: Császári Ildikó) 5. helyezést ért el 99 versenyző közül.

A szóbeli forduló, amely 2013. március 21-én délután került megrendezésre, jó hangulatú összejövetel is volt egyben sok tehetséges fiatal részvételével.  Számos remek produkciót láthattunk és hallhattunk többféle kategóriában, mint például ének, vers, vidám jelenet. Nagy örömünkre Járóka Dalma (11.H) megnyerte az ének kategóriát, amelyhez nagyban hozzájárult Giczi Balázs (11.H) nagyszerű zongorakísérete. Mivel a zongora az iskola aulájában volt, így a versenyre kijelölt teremből a zsűri, illetve az összes versenyző és néző átvonult oda, és csodálattal hallgatták Dalma énekét, Balázs zongorajátékát.

Iskolánkat verssel Ács Veronika (11.H), Sári Karolina (11.N), míg vidám jelenettel Bányai Blanka, Jakab Zsófia és Orsós Karolina (9.osztály, felkészítő tanár: Zimonyi Katalin) képviselte.

Gratulálunk minden résztvevőnek és díjazottnak!

Botosné Mészáros Krisztina

Kategória: