Külföldi egyetemre készül gyermeke? Segít a go2uni!

Tisztelt Szülők!

 

Amennyiben gyermekük tervezi, hogy felsőoktatási tanulmányait amerikai, brit, dán, ír, holland vagy német egyetemek angol nyelvű képzésein folytatja, abban az estben ajánlom szíves figyelmükbe a 2021. március 2-án 18 órától online formában megvalósuló előadásunkat, amelynek keretében az Euroexam munkatársa mutatja be az International go2uni programjukat.

Ha külföldi egyetemen szeretne valaki továbbtanulni, akkor ideális esetben 16 hónappal korábban már tudatosan kell rá készülni. Ebben a felkészülésben segít az Euroexam go2uni programja, amely már a digitális térben is elérhető. 

Ez leginkább a most 11. évfolyamosok számára hasznos, azonban abban az esetben is érdemes meghallgatni a tájékoztatót és kérdéseket feltenni, ha még nem a jövő tanévben esedékes a felvételi, mivel így több idő marad az átgondolásra.

Kérem Önöket, hogy ha részt szeretnének venni a tájékoztatón gyermekükkel együtt, akkor legkésőbb február 24-ig jelezzék ezt az osztályfőnök felé. A jelentkezőknek e-mailben küldjük meg a belépési kódot.

 

Tisztelettel:
Botosné Mészáros Krisztina
Idegen nyelvi munkaközösség vezetője

 

Kategória: