Lelkigyakorlat - diák reflexiók

A lelkigyakorlat végén pár mondatban leírták a diákok nekünk,szervezőknek, hogy élték át és meg az együtt töltött időt. Még nagyon friss volt az élmény, így látták akkor...

Egyetlen dolgot kifogásolt a 11. évfolyam, hogy némi mozgásra szükségük lett volna az előadások között, s ez észrevételt köszönjük, legközelebb figyelmet fordítunk erre is.
Mi is köszönjük, hogy fogékonyak voltak diákjaink a jóra, hogy érzékeny és nyitott lélekkel fogadták a lelkigyakorlat gondolatait. Ez minden fáradozásért kárpótol minket.

Tóthné Sasvári Szilvia és Makó Zsolt munkatársainknak ezúton is köszönjük az ötletet, a pályázat megírását, s a lelkigyakorlat lebonyolításához nyújtott segítséget.
Bízunk benne, hogy újra hagyomány indulhat iskolánkban, s ezt a lelkigyakorlatot számos másik követi majd a jövőben.

Tolnainé Török Ildikó
Horváth - Hutás Rita

" Nagyon jól éreztem magam az elmúlt három nap alatt. Hálás vagyok a fáradozásaikért... Tetszett Varga Péter előadása, sok dolgot elraktam a "batyumba". Finomak voltak az ételek, és tetszettek a jó hangulatban eltöltött esték. Rengeteg élménnyel gazdagodtam. Köszönöm! "

" Köszönjük szépen ezt a hétvégét minden szervezőnek. Jó alkalom volt arra, hogy egymáshoz és Istenhez is közelebb kerüljünk. Az előadások alatt sok olyan hasznos infót hallottunk, amiknek egyszer biztosan hasznát vesszük még. "

" Köszönöm szépen, hogy megszervezték ezt a hétvégét! Köszönöm, hogy mindig volt mit enni, inni... Az előadónak, hogy elmondta véleményét, szerinte mi jó, a tapasztalatait. József atyának, hogy eljött misét tartani! A tanároknak köszönöm, hogy bármiféle dologgal kapcsolatban a segítségüket kérhettük! "

" Köszönöm, hogy lélekben is megtisztulhattam. Örülök, hogy az osztálytársaimmal ezáltal is közelebb kerültünk egymáshoz, együtt sírhattunk és nevethettünk, valamint hogy megismerhettem a házassághoz vezető tiszta utat, és igyekszem ezt életemben is követni. Köszönöm a finom ételeket, az állandóan ránk figyelő és minket segítő tanárokat, és kérem Istent, hogy segítsen mindenkinek az igaz út megtalálásában. "

" Fantasztikus hétvégén vagyunk túl. Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a lelkigyakorlaton, ez volt az első ilyen alkalom az életemben. Kifejezetten tetszett a szombat esti imaóra a kápolnában a gyertyákkal. Rengeteg olyan emberrel beszélgettem, akikkel korábban soha. Remélem, hogy még sok hasonló lehetőség vár ránk. "

" Köszönöm Ákosnak és Balázsnak az imaóra és esti ima megszervezését. "

" Üzenem, hogy noha én bevallom, úgy jöttem, hogy: Á, egy foglalt hétvége..., mindegy túlélem valahogy..., nagyon jót tett. Jó alaposan kibőgtem magam, de ez már nagyon kellett. Segített. Megerősített dolgokban, hitben, lelki erőben... együtt lehettem egy közösséggel, TAGJA lehettem a közösségnek, békét élhettem meg, és maradnék még. Köszönöm. "

" Üzenem, hogy zseniális volt és hogy kellene még ilyet szervezni, legalább egyszer. Az imaóra volt a legszebb pillanata a három napnak és megtudhattuk, hogy mindannyiunknak milyen súlyos terhei vannak, és egy kicsit kisírhattuk magunkat a barátaink vállán..."

" Üzenem a szervezőknek, hogy nagyon nagyon köszönöm. Én úgy gondolom, hogy ez a hétvége az életemre is kihat. Velem otthon nem szoktak ilyesmikről beszélni, emiatt is hálás vagyok. És az imaóra is egy olyan csodálatos élmény volt, ott ülni Jézus előtt, és éreztem, hogy velünk van. Egyszerűen boldog vagyok... "

Kategória: