„Mit nekünk Cuha…”

Az elmúlt hétvégén, vasárnap a 7.H osztály bakonyi túrára indult. A program természetesen szentmisével kezdődött a Karmeliták templomában. Az állomásról vonattal jutott a csapat  Porva-Csesznek állomásáig. Az út során még sok minden következett: szalonnasütés, a finom „hazai” elcsipegetése, közös játékok a természetben, na meg a Cuha, melyen az átkelés nem volt mindig száraz…, majd az öröm, hogy Vinyére értünk, s a vonatozás, ahol a vidámságé volt a főszerep.

De jöjjenek a reflexiók, melyeket egy nappal a kirándulás után, már szárazon fogalmaztak meg a „héthások”, majd pedig a képek, melyek magukért beszélnek…

„Szerintem az egész kirándulás nagyon jó volt. Tetszett, amikor énekeltünk a vonaton a lányokkal. Nagyon jó volt, amikor csak egyszerűen sétáltunk az erdőben…”
„Tetszett a drámajáték és a fordított bujócska is!”
„Pár ember nagyon vicces volt a lábán a zacskókkal, mikor átkelt a Cuhán. Sajnos páran áldozatul estek, a víz győzött…”
„Izgalmas volt lecsúszni a dombon, és amikor átkeltünk a patakon, amely inkább nézett ki folyónak, mint …”
„A kirándulás izgalmas volt és vicces, és elég vizes…”
„Tetszett a sütögetés, finom falatokat készítettünk. Minden tetszett!!!”
„Jók voltak a közös játékok, a sütögetés is. Picit lehetett volna több napsütés és kevesebb víz, de emlékezetes kirándulás marad, amire szívesen fogok visszaemlékezni!”
„Jó volt hegyet mászni, a barátokkal lenni. Az egész nap nagyon tetszett!”

Végül ezúton is szeretnénk megköszönni valamennyi kedves Szülőnek a sok finom küldeményt, mellyel a túrától és jó levegőtől megéhezett osztály bőségesen csillapíthatta éhségét.
Ha el is fáradt kicsit a társaság, azzal az ígérettel váltunk el vasárnap este, hogy ezt a kirándulást még sok másik követi majd.

Horváth-Hutás Rita
osztályfőnök

 

Kategória: