Próbanyelvvizsga az Euroexam Vizsgaközpont szervezésében

Mivel iskolánk az Euroexam Vizsgaközpont partnere, így a diákoknak lehetősége lesz még a tavaszi szünet előtt próbanyelvvizsgát tenni angol és német nyelvekből középfokon.A következő lehetőségek adottak:
3az1-ben próbavizsga − teljes írásbeli, plusz hallott szövegértés vizsga
A 3 az 1-ben egy korábbi éles nyelvvizsga teljes írásbeli feladatsorát és hallásértés feladatait tartalmazza. A próbavizsga változat pontos képet ad a diákok teljesítményéről, mivel a feladatlapokat és a fogalmazásokat az Euroexam Vizsgaközpont munkatársai pontozzák. Az eredményeket a vizsgázók nagyjából egy héttel a vizsgát követően vehetik át a személyre szóló, részeredményeket is tartalmazó értékeléseket.
Vizsgadíj: 3000 forint
 

Szóbeli próbavizsga - hogy teljes legyen a kép
A diákok a szóbeli vizsga összes feladatával is vizsgaszerűen ismerkedhetnek meg, anélkül, hogy kitennék lábukat az iskolájukból, és a vizsgaélményen túl azonnali visszajelzést és hasznos tippeket kaphatnak a tapasztalt szóbeli vizsgáztatótól.
Vizsgadíj: 2800 forint
 

Komplex próbavizsga
Mind a négy vizsgarészt tartalmazó próbavizsga, valós vizsgakörülmények között.
Vizsgadíj: 5800 forint

Kérem azokat a diákokat, akiket érdekel a dolog, hogy legkésőbb március 9-ig jelentkezzenek nyelvtanáruknál a vizsga fajtájának megadásával. A próbavizsgákat délutáni órákban fogjuk lebonyolítani. A pontos időpontot a jelentkezés lezárulta után a résztvevőkkel egyeztetjük.
 

Kategória: