Prohászka bál 2019

Újra jó hangulatban bálozott az iskolát és az óvodát támogató családok közössége 2019. február 9-én a Széchenyi étteremben.
A bált megtisztelte jelenlétével Veres András püspök úr is. Nagy Csaba igazgató úr köszöntéjét követően Mózsik Zsolt és Németh Nikolett angolkeringő, slow fox és latintánc bemutatója következett. A másik nyitó táncot a Jazzmin boogie tánccsoporttól láthattuk. Ennek a csoportnak tagja óvodánk óvónője Fodor Virág. A táncosok elmondták, hogy hamarosan indul kezdő tanfolyam azoknak, akik kedvet kapnak ehhez a mozgáshoz.
A Borháló győri üzlete biztosította a bort a bálra. Mindkét tulajdonos a Prohászkába járatja gyermekeit. Hagyományosan már évek óta azzal támogatják a bálon keresztül az iskolát, hogy minden megvásárolt bor árával egyben a bál céljait is támogatják a bálozók. Köszönjük Bencének és Szilárdnak ezt a felajánlást!
A tombolára rengeteg felajánlás érkezett. Köszönjük szépen! Csak a főbb díjakat emelném ki: kávéfőző a kosaras anyukáktól, siófoki wellness hétvége a focizó apukáktól, de lehetett nyerni kézzel készített hintaszéket, nyelvtanfolyamot a Hatos nyelviskolába, sőt a soproni sörgyár is kitett magáért.
A három fogásos vacsorát követően Csorba János tanár úr zenekarának muzsikájára táncolhattak a bálozók hajnalig.

Mindenkinek köszönjük a segítségét! Jövőre is találkozunk!

Jakab Gábor
igazgatóhelyettes