Szülő-tanár-diák meccsek

Az elmúlt év sikerére alapozva ebben a tanévben is célul tűztük ki, hogy a karácsonyi időszak felé közeledve idén is pályára hívjuk egy-egy mérkőzésre az „Apufoci” csapatát és diákjainkat, valamint egy röplabda-mérkőzésre a tanári csapatot és a lány röplabdások együttesét.
Időrendben először a labdarúgó-mérkőzésre került sor, ahol - bátran kijelenthetjük, hogy - mindkét csapat „hazai pályán” játszott.
A másfél óra alatt hol az egyik, hol a másik csapat lépett el 3-4 góllal, de a hatalmas küzdelmet hozó találkozó végén döntetlen eredménnyel zárult a 90 perc. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy diákjaink kevesebb cserelehetőséggel gazdálkodhattak, így a végeredmény mindenképpen őket dicséri.
A karácsonyi szünet előtt két nappal léptek pályára a röplabdások, amely során a tanárok vegyes női-férfi csapata - taktikusan kihasználva erő- és magasságbeli fölényét - megszerezte a győzelmet a végig lelkesen küzdő ifjú hölgyekkel szemben. Lány csapatunk nagyon igyekezett, bár a találkozó egyes periódusaiban úgy tűnt, hogy fejben már a közelgő ünnepekre készültek.
Ami viszont mindenképpen örömteli, hogy egyrészt a résztvevők mindkét találkozó után megerősítették azt a törekvésüket, hogy ezt a hagyományt ezután is folytatni kell, másfelől pedig ismét bizonyságot nyert, hogy a sport remek kapocs lehet az iskolánkhoz kötődő szülők, tanárok és diákok között.

Kategória: