Tájékoztatás / igényfelmérés gyermekfelügyeletről

Tisztelt Szülők! A Kormány rendelete szerint a tanév végéig, azaz 2020. június 15-ig digitális munkarend marad érvényben, illetve 2020. június 2-től megváltozik a gyermekfelügyelet rendje. Ennek értelmében minden iskolában meg kell szervezni az adott intézménybe járó gyermekek felügyeletét.

Kérem, aki igénybe szeretné venni ezen időszakban a gyermekfelügyeletet, jelezze legkésőbb május 27-ig (szerdáig) a titkar@prohaszkagyor.hu email címre. Kizárólag a gyermekek tanári felügyeletét tudjuk biztosítani, amelynek nem célja az oktatás. Az étkezés ezekre a napokra az E-menza felületén a korábban megszokott módon rendelhető meg, illetve mondható le a megelőző munkanapon 9 óráig.

A 215/2020. (V.20.) Korm. rendelet szerint a „2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjúsági táborok – napközi és ottalvós szervezésben – megtarthatóak”.

Intézményünk 2020. június 16-26. közötti időszakban napközis tábort szervez, melynek költsége részben támogatott, részben önköltséges. Ennek részleteiről később adunk tájékoztatást.

Kérem, akit érdekel a napközis tábor lehetősége, a mellékelt nyomtatványt kitöltve küldje vissza a titkar@prohaszkagyor.hu email-címre 2020. május 27-ig (szerdáig).

Nagy Csaba
intézményvezető

Melléklet: