Tájékoztató az 1. osztályos beiratkozásról !

Tisztelettel fordulok azokhoz a Szülőkhöz, akik a 2013/2014-es tanévre szeretnék gyermeküket iskolánk első osztályába beíratni, hogy az alábbiakra legyenek tekintettel:
 •  A beiratkozás időpontja: 2013. április 8. hétfő, április 9. kedd 8.00-18.00 óráig.
 •  Helye: 9022 Győr, Apáca u. 43. (általános iskola).
 •  Az első évfolyamba történő
beiratkozáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított, lakcímet igazoló hatósági igazolványt, és az iskolába lépéshez szükséges, fejlettség elérését tanúsító igazoló lapot kell bemutatni.

A beiratkozás megtörténte után a felvételről első fokon az iskola igazgatója, elutasítás esetén a Győri Egyházmegye Iskolai Főhatósága dönt.

Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a családokat, akik elfogadják értékeinket és szolgálatunkat, továbbá azoknak a családoknak a gyermekeit is, akik az elmúlt időszakban közelebbi kapcsolatba kerültek iskolánkkal.

Az indítandó osztályok számát nagymértékben befolyásolja az, hogy a Kedves Szülők a beíratás során milyen mértékben tisztelnek meg minket bizalmukkal.

A mielőbbi személyes találkozás reményében - s az előttünk álló Ünnepre boldog családi együttlétet kívánva - tisztelettel üdvözli Önöket:

Németh József
igazgató