Ünnep a kórházban - a prohászkások Mikulása idén is bőkezű volt!

A karácsonyi szeretetszolgálatra való felhívás még él!

„Amint minden rossznak gyökere az önzés, úgy minden jónak gyökere a szeretet.
Nélküle a gazdag is szegény, vele a szegény is gazdag.”
Szent II. János Pál pápa

Kedves Szülők és Diákok! Köszönöm Mindannyiuknak, hogy az önzés helyett a szeretetet választották, és ajándékaikkal, önzetlen szeretetükkel támogatták a prohászkás Mikulás kórházi látogatását. A 9.H osztályból Bogár Sára, Boros Bence, Hoboth Anna, Horváth Anna, Lakics Kristóf, Nagy Zsombor, Ötvös Csaba, Pintér Borbála, Rozmán Lilla, Szakács Júlia és Veszprémi Lolita lelkes szereplése és derűje nyomán sok mosoly született a beteg gyermekek és felnőttek arcán. Az ajándékok, a sok édesség és a csodás játékok mind gazdára leltek.

A mai naptól a karácsonyi szereplésre készülünk, ezúttal a 9.N osztályos diákokkal. Várjuk a további felajánlásokat a gimnázium portáján december 20. szerda reggel 8 óráig. Szívesen fogadunk - a korábbi alkalmakhoz hasonlóan - süteményt, édességet, színezőket, játékot, könyvet, takarót, díszpárnát vagy bármilyen ajándékba adható tárgyat.
Végül az Advent hátralévő idejére éber és tartalmas várakozást, örömteli készülődést kívánok minden kedves prohászkás Szülőnek és Diáknak!

Horváth-Hutás Rita
tanárnő
Ó ha most mindent itthagynék,
mennék a csillag után,
mint rég a három királyok
betlehemi éjszakán!
Gépkocsin, vagy teveháton -
olyan mindegy, hogy hogyan!
(Babits Mihály)