„...vagy egyszerűen az, hogy létezel mozdítja meg itt és most a világot.”

Kedves Szülők, Diákok és arany kis Óvodásaink! A farsangi időt járva ismét szeretetszolgálatra hívom kedves Mindnyájukat. A derű, a mosoly segít feledtetni a bút, a szenvedést. Arra buzdít minket, hogy meglássuk, van kiút, minden gondra létezik megoldás. Abban segít, hogy észre tudjuk venni, nem vagyunk egyedül, hiszen a minket oly nagyon szerető Isten minden nap küld felénk jeleket, embereket, bennünket, hogy FÉNYt vigyünk egymás életébe.

Arra készülök most is diákjaimmal, hogy elvigyük a FÉNYt olyan emberekhez, akik életében most ez csak pislákolóan látszik, vagy talán nem is észrevehetően. Ehhez az úthoz kérem ismét, ahogy sok-sok éve már, az Önök segítségét kedves Szülők és a Ti hozzájárulásotokat kedves diákok.


Diákjaimmal február 7-én, egy szerdai napon reggel 8 órakor indulok el, hogy szeretetünk szétosztásával gazdagodjon a Föld, távolodjon a bú, és töltekezzünk ezzel mi magunk is.

Kérem, hogy akinek lehetősége, készsége van, segítse szeretetszolgálatunkat. Osztható édességet, csokoládét, süteményt, könyvet, színezőt és színes ceruzát, játékot, kézműves foglalkozásokhoz kelléket, esetleg kinőtt és feleslegessé vált jelmezt, lufit és bármilyen ötletet szívesen fogadunk, mely ezt a nemes és szép ügyet szolgálja. Ezúttal is meglátogatjuk az ápolási osztályok idős lakóit, a téti otthon és a győri kórház gyermekosztályainak betegeit.

A felajánlásokat a szokásos módon a gimnázium portáján várjuk február 7-én reggel 8 óráig.

Horváth-Hutás Rita
tanárnő

 
A gyepet nézem, talán a gyepet.
Mozdul a fű. Szél vagy zápor talán,
vagy egyszerűen az, hogy létezel
mozdítja meg itt és most a világot.

          Pilinszky János: Itt és most