Végzős diákjaink szalagavató ünnepsége

2014. január 31-én, épp Bosco Szent János ünnepnapján - aki az ifjúság, a fiatalok és a nevelők védőszentjeként ismert az egész világon - végzős diákjaink szalagavató ünnepségét tartottuk iskolánkban. Nagy öröm volt számunkra, hogy igazán sokan ellátogattak hozzánk, hogy együtt ünnepeljünk. Különösen jó érzés volt, hogy az iskola nyugdíjas éveiket töltő tanárai is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.

Az ünnepet komoly készülődés előzte meg. A keringők begyakorlása, a koreográfia megismerése hónapokon át tartott. Szerintem, megérte. Káprázatos szép tánccal ajándékoztak meg bennünket a diákok. A kedves szülők szorgalmának köszönhetően bőséges és igényes volt a választék süteményből is.
Köszönet illeti azokat a 9. és 10. osztályos tanulóinkat is, akik lelkesen segítettek nekünk a szalagavató-ünnep zavartalan lebonyolításában.
Sok elraktározni érdemes gondolat, üzenet hangzott el a kápolnában és a pohárköszöntők alkalmával is. A sok jókívánság - reméljük - gyümölcsözik, az ígéretek pedig nem halványulnak...
De mindannyian tudjuk, hogy a hittel és becsülettel végzett munkát áldás kíséri.

Horváth-Hutás Rita
tanárnő

Kategória: